Reggie Bush sérülése miatt a 49ers edzésre hívta Ben Tate-t

A tegnapi St. Louis Rams elleni mérkőzésen komikus körülmények között megsérült a San Francisco 49ers running backje Reggie Bush. A futó a pályáról kirohanva esett el és a vizsgálatok kimutatták, hogy Bush térdében elszakadt a keresztszalag. Bush így már nem léphet pályára a szezon hátralevő részében.

A jelenet komikus jellege mellett azonban felhívja a figyelmet a Rams pályájának a veszélyességére is. Múlt héten a Cleveland Browns kezdőirányítója Josh McCown is megcsúszott és nekirohant a falnak. McCown persze sokkal jobban járt mert a tegnapi mérkőzésen már kezdő volt.

Bush kiesett, Carlos Hyde sérüléssel bajlódik és a rögbiszörny Jarryd Hayne-t pár napja kirúgta a 49ers. Mindenképpen szükségük lesz runing backre és ha nem akarnak holnap estig tradelni egy RB-t akkor mindenképpen a szabadügynökpiacról kell igazolniuk.

A 49ers a hírek szerint a piacról akarja megoldani a kieső RB pótlását és máris edzésre hívták a Houston Texans korábbi futóját Ben Tate-et. Nagy kérdés, hogy Tate minőségi erősítést jelentene-e mert a tavalyi szezonban megfordult a Cleveland Browns, a Minnesota Vikings és a Pittsburgh Steelers csapatánál is de pár mérkőzésnél több sehol sem jutott a számára.

Tate idei éve sem alakul jobban. Legutóbb Jamaal Charles kiesése után a Kansas City Chiefs edzésén járt de onnan szerződés nélkül távozott. Némiképp jól megmutatja a piac gyengeségét, hogy a Chiefs akkor Tate mellett edzésre hívta Pierre Thomas-t, George Atkinson-t, Bryce Brown-t, Bronson Hill-t, Isaiah Pead-et és Darrin Reaves-t de végül az edzőcsapatukban szereplő Spencer Ware mellett döntöttek.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com, )