Öt észrevétel a Panthers edzőtábor harmadik napjáról

Shaq megcsinálta a nap játékát: A linebacker Shaq Thompson éreztette hatását közvetlenül 9-7 elleni gyakorlatok elején, megszerezve a labdát a fullback Mike Tolbert középső futásánál. De ezt a játékot is felülmúlta a csapat gyakorlatok során.

A QB Cam Newton megpróbált egy magas labdát adni a tight end Greg Olsen-nek, de Thompson jól zárta a szöget és egy kézzel lehúzta az interception-t.

"Shaq valóban hosszú utat tett meg idáig." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Volt egy nagyon jó OTA és minicamp előtte és jól dolgozott az első napok edzésein."

Miután a második számú offense a pályára lépett, Newton odament a defensive oldalvonalra és váltott néhány szót Thompson-nal.

"Gratulálok." mondta. "Megcsináltál egy játékot, amit az 58-as nem tudott."A linebacker Thomas Davis jót nevetett ezen.

Az ikertornyok újra megmutatták magukat: Az elkapó Kelvin Benjamin egy újabb félelmetes elkapást mutatott be középen, de a másik wideout, Devin Funchess volt az, aki a nap offensive játékát bemutatta.

Funchess a safety Kurt Coleman és a cornerback Daryl Worley szorításában szerzett meg egy mély labdát az end zone-ban, a nagy számú szurkolósereg legnagyobb örömére.

CAP kihasználta a lehetőséget: Jonathan Stewart kapott egy veterán napot, így a futó Cameron Artis-Payne kapott több lehetőséget az első csapatban és jól teljesített.

A 9-7 elleni gyakorlatok során jól manőverezte át magát a tömegen, jó pár yardot szerezve ezzel.

A csapat gyakorlatok során nagy türelemmel várta meg, hogy felgyorsulhasson a futások alkalmával.

Butler a figyelem középpontjában: Az első alkalommal edzettek teljes felszerelésben, a vezetőedző Ron Rivera pedig 1-1 elleni gyakorlatokkal kezdte az edzést.

Először az első körös pick Vernon Butler-t és a draftolatlan újonc Jordan Rigsbee-t nézte meg. Következett a defensive end Rakim Cox az offensive tackle Daryl Williams ellen. Cox megverte Williams-et, defensive csapattársai legnagyobb örömére.

A tight end-ek szépen fejlődnek: A rookie tight end Beau Sandland megmutatta lenyűgöző versenyképességét szombaton. A cornerback Teddy Williams megverte egy rövid, jól időzített passz során a 7-7 elleni gyakorlatoknál, ami a támadó játékosnak nem nagyon tetszett. De Sandland talpra állt és néhány játékkal később egy szép elkapással válaszolt.

Eközben tight end Scott Simonson csendben, nagy léptekkel halad előre. Simonson, akinek volt egy szép elkapása az oldalvonal mellett szombaton, kapott némi munkát az első csapatban Greg Olsen és Ed Dickson mögött. 

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: wccbcharlotte.com