Chandler Jones köszöni, hogy nem gyatra csapathoz tradelte el a Patriots

Bill Belichick-nek mégis van szíve, vagy valami hasonló. Állítja a New England Patriots korábbi játékosa Chandler Jones akit idén márciusban eltradeltek az Arizona Cardinals csapatával.

A linebacker legutóbbi nyilatkozatából kiderült, hogy a védő nagyon hálás a korábbi csapatának, illetve korábbi vezetőedzőjének, hogy nem egy gyenge csapathoz küldte.

Nagy meglepetést okozott amikor a Patriots bejelentette, hogy a guard Jonathan Cooper-ért és egy második körös pickért megváltak a defensive end és linebacker poszton is bevethető játékosuktól de a jelek szerint a játékos egyáltalán nem bánja a csapatváltást.

"Nem volt rá esélyem, hogy a trade napján beszéljek Belichick edzővel, repülőn ült vagy valami hasonló. De másnap felhívtam és elmondtam neki, hogy bármelyik csapathoz eltradelhetett volna szóval köszönet, hogy nem egy gyatra csapathoz küldött. Erre Ő jót nevetett" - mondta Jones.

Az pedig biztos, hogy jó csapathoz került mert a szakértők többsége a Super Bowl egyik legnagyobb esélyeseként tekint az Arizona Cardinals csapatára. A secondarynek Patrick Peterson és Tyrann Mathieu személyében megvan a vezére és Jones számára minden adott, hogy a defensive line vezére legyen.

Jones azonban nem biztos, hogy sokáig a Cardinals védőfalának vezére lesz mert jelenleg csak egyéves szerződéssel rendelkezik. A Pats korábban lehívta az opcionális ötödik évét így jövőre szabadügynök lesz.

(nfl.com, Fotó: mmqb.si.com)