Cam Newton-nak végig kell csinálnia az agyrázkódás utáni protokollt

Az irányító Cam Newton a vasárnapi, Atlanta Falcons elleni meccsen agyrázkódást kapott és végig kell csinálnia a protokollt.

Newton kapott egy ütést a fejére a linebacker Deion Jones-tól, amikor értékesítette a kétpontos kísérlet 11:42-vel a meccs vége előtt. Newton nem vette észre, hogy Jones érkezik és már túl késő volt, hogy elkerülje az ütést.

"Elvitték, hogy megvizsgálják." mondta a vezetőedző Ron Rivera, aki nem rendelkezik semmilyen egyéb információval.

Newton bevitték az öltözőbe és nem is tért vissza a pálya szélére.

Newton 25 passzából 14 volt sikeres, 165 yardot és egy TD-t passzolt. Emellett ötször futott, 30 yardot szerezve és egyszer sack-elték.

"Nagy ellenálló képességgel és győztes hozzáállással tér vissza." mondta a linebacker Luke Kuechly. "Ez az, amit szeretek benne - ő egy harcos. Nem tudom pontosan, hogy mi a helyzet, de Cam az egyik legkeményebb fickó, akit ismerek. Újra kint lesz a pályán, amint tud."

Newton nem az egyetlen, aki megsérült a Carolina 48-33-as veresége során.

A második félidőben a linebacker Thomas Davis combhajlító sérülést, az elkapó Devin Funchess pedig lábujj sérülést szenvedett. Egyikük sem tért vissza.

Mivel a baloldali tackle Michael Oher agyrázkódás miatt nem játszott, a Panthers a jobb tackle Mike Remmers-t átrakta a bal oldalra és Daryl Williams karrierje során először kezdett jobb oldali tackle poszton.

"Két ember játszott ma  más pozícióban," mondta a guard Trai Turner "és ez befolyásolta a meccset."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: ooyuz.com