Teddy Bridgewater a 2017-es szezont is kénytelen kihagyni, vagy mégsem?

A múlt héten megjelent a sajtóban, hogy Teddy Bridgewater a következő idényt is kénytelen lesz kihagyni, ám most lehet fordul a kocka.

Bridgwater még a 2016-os idény előtt szenvedett súlyos lábsérülést, az elmúlt idény élből ki kellett hagynia. Folyamatosan kezelték őt és rendesen csinálta a rehabilitációt, de a sajtóban pár napja olyan hírek keringtek, hogy ennek ellenére nem javult oly mértékben az állapota, hogy pályára léphessen, így ki kell hagynia a soron következő szezont is.

A csapatnál bejelentették, hogy Sam Bradford készen áll arra, hogy vezesse a csapatot 2017-ben is, de kérdés mi van Teddy-vel.

Egy Vikings-hoz közelálló forrás szerint nem javul olyan mértékben Bridgewater súlyos sérülés, hogy az előttünk álló szezonban pályára lépje, de most mégis kiderült, hogy ez a forrás elképzelhető, hogy tévedett és hamisak az információk.

Eredetileg 19 hónapot kellett kihagynia a játékosnak és valószínűtlennek mondták, hogy 2017-re felépüljön, de most kiderült, hogy annak a tényét sem zárták ki, hogy idén még pályára lépjen. A forrásra azt mondták, hogy nem hiteles, így csak a száraz tényeknek hihetünk. Bridgewater állapota még nem ismert, de a holtidény előrehaladtával választ kapunk a felmerülő kérdésekre.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com