Van aki utált a Patriots-nál játszani

Az korántsem titok, hogy Bill Belichick nem tűri meg az ellenszegülőket és vasmarokkal irányítja a csapatát. A sikereknek ez szükséges része de az is érthető, hogy több játékosnak sem tetszik az ötszörös Super Bowl győztes vezetőedző módszere.

Korábbi elkapója Danny Amendola nemrégiben lenyilatkozta, hogy Belichick több alkalommal is seggfej volt. Az idei offseasonban a Miami Dolphins-hoz csatlakozó elkapónak nem tetszettek a vezetőedző módszerei de elismerte, hogy ezekkel jobb játékossá és csapattá váltak.

Legutóbb a csapat korábbi defensive endje Cassius Marsh fejtette ki, hogy nem igazán rajong a Patriots módszer iránt. Tavaly egy ötödik és egy hetedik körös pickért cserébe szerezték meg a Seattle Seahawks csapatától de csak 9 mérkőzés jutott neki.

"Nem éreztem jól magam, nem volt semmi szórakozás, semmi boldogság. Nem élveztem az ott töltött idő egy pillanatát sem. Értik miről beszélek? Ez volt az első pillanat az életemben, hogy arra gondoltam nem játszom többet mert nagyon utáltam ott lenni."

Tavaly novemberben a Patriots végül megvált Marsh-tól akit egy nappal később szerződtetett a San Francisco 49ers. Hat mérkőzés jutott neki a szezon hátralevő részében és februárban kétéves, 7.7 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött az új csapatával.

nfl.com, Fotó:nesn.com