A Patriots el akarja tradelni az elkapóját

Tegnap este került napvilágra a hír miszerint a New England Patriots trade partnert keres elkapójáért Malcolm Mitchell-ért. A receiver igen ígéretes újonc szezont futott de a sérülések miatt a jelek szerint új csapat játékosaként kezdheti el az idei alapszakaszt.

A Georgia Egyetem korábbi elkapóját a 2016-os Draft negyedik körében választotta ki a Patriots. Újonc szezonjában 14 mérkőzésen, 32 elkapásból, 401 elkapott yardot és 4 touchdownt szerzett. A teljesítményét felértékeli, hogy előszezonban csúnyán megsérült a könyöke.

A Falcons ellen megfordított Super Bowl-on 70 yardot szerzett de jött egy újabb sérülés. Térdsérülése miatt ki kellett hagynia az egész tavalyi szezont. Sérültlistára kellett tenniük tavaly és emiatt tradeltek az Indianapolis Colts elkapójáért Phillip Dorsett-ért.

Kicsit meglepő, hogy a Patriots pont most kezdi árulni az elkapóját mert ezen a poszton nem állnak a legjobban. A csapat legjobbját Julian Edelman-t eltiltották a szezon első négy mérkőzésére és Kenny Britt a hírek szerint PUP listán kezdi az edzőtábort.

nfl.com, Fotó: nbcsports.com