Kicker átokkal együtt is, behúzva! Dolphins-Buccaneers 24:26

I.negyed: Egy kihagyott Phins mezőnygól kísérlet után Ryan Fitzpatrick vezeti ki az offense-t és mindjárt egy TD a drive vége Peyton Barber jóvoltából. Aztán Catanzaro, akihez nagy reményeket fűzögettünk eldurrantja az extra pontot. Az ellen részéről egy mezőnygól a válasz. 6-3

II.negyed: Egy Dolphins fumble a végig ihletett formában játszó Ryan Smith jóvoltából. Jameis veszi kézbe a dolgokat és ő is vezet egy TD-vel véget érő drive-ot. A hatpontos szerzője az újonc Ronald Jones. Sajna a Miami futásait nem igazán sikerül megfogni így a válasz is jön. Félidőben 16-10 ide.

III.negyed: Bucs oldalról is érkezik a fumble, méghozzá az ugyancsak újonc Justin Watson által, ezt a Miami mezőnygóllal bünteti. Aztán egy szép hosszú Bucs drive és a végén Ryan Griffin találja meg az ugyancsak jól játszó Alan Cross-t a célterületen belül. 23-16 a negyed végén.

IV. negyed: Catanzaro kihagy egy 53 yardos kísérletet. Szerencsére volt nekünk ezen az estén egy Ryan Smith, aki Bryce Petty labdáját lehalászva közel tolja a bringát a célhoz. Catanzaro aztán, hogy ilyen is legyen, értékesít egy mezőnygól kísérletet, így aztán nem marad más, mint hogy a csapat vígaszdíjként "díszsorfalat" álljon egy Miami TD drive-hoz, egy kétpontossal a végén. Kettő még így is marad közte.

Ami feltűnő volt, irányítóink nagyon pontosak voltak és a fal jól védte őket. Ugyanakkor a futások hatékonyságán van még csiszolni való. De legalább a vörös zónában látszik valami fejlődés ezen a téren is. A védelemnek a futás elleni hatékonyságot kell növelni, s a szezon alatt az irányítóra helyezett nyomást is. Azonban példának okáért a harmadik down-os védelmi helyzetek ismét, a tavaly előttihez hasonlóan, kiválóan működtek. Külön öröm volt nekem, hogy az új sisak szabály egyenlőre nem okozott túl nagy "galibát".

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: nflreplays.net