A Colts elküldte a kiállított játékosát

Shamarko Thomas történelmet írt péntek hajnalban ugyanis az Indianapolis Colts safetyje lett az első játékos akit kiállítottak az új sisak a sisakkal ütközés szabálya miatt. Ráadásul tegnap közölték vele, hogy nem tartanak igényt a további szolgálataira.

Thomas-t a Seattle Seahawks elleni előszezon mérkőzés negyedik negyedében állították ki amikor szabálytalanul ütközött az ellenfél elkapójával David Moore-al. A csapat új vezetőedzőjének, Frank Reich-nak elmondása szerint az elküldés nincs összefüggésben a kiállítással.

"Nem üzenet. A keret összeállításának folyamata nagyon komplex. Minden döntést komolyan veszünk és sok dolgot megvizsgálunk előtte. Szóval ez nehéz döntés. Ez az egész legnehezebb része. Shamarko egy remek srác. Úgy éreztük, hogy ez a legjobb a csapatunk számára."

Thomas eddigi 5 éves pályafutása során 50 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben. Pályafutása első négy évében a Pittsburgh Steelers, tavaly pedig a Buffalo Bills játékosa volt. 62 tacklet és 1 kierőszakolt fumblet szerzett a profik között.

nfl.com, Fotó: dailysnark.com, videó: twitter.com