Az esélytelen Bills agyonverte a Vikingeket

Akármekkora favoritok voltunk a meccs előtt, akármennyi szakértő jósolt fix Vikings sikert, az élet és leginkább a Bills most beintett mindenkinek és tönkreverte a Minnesota csapatát. Nagyon csúnya lett ez a meccs hazai szemmel nézve, hiszen semmi ellenállást nem mutatott a Vikings a Bills házigazdájaként és így simán ki is kapott a minden mutatóban liga utolsónak rangsorolt ellen.

Teljesen impotens támadójáték, gyatra védekezés lett a csapat veszte. 57 percen keresztül úgy tűnt, hogy 1962 után ismét lenullázzák a Vikings csapatát, de végül Kyle Rudolph megmentett minket és bár nem sokat ért, szerzett egy TD-t. Kirk 80 millió dollárt akarok Cousins több, mint 50 alkalommal, pontosabban 55-ször passzolt, de nem sokat segített rajtunk. Ami még különlegesebb, hogy csak 6 futási kísérlete volt a csapatnak, Cousins, Boone és Murray testvériesen megosztoztak rajta. A támadófal 4 alkalommal engedte Cousins-t a földbe döngölni, esélye sem volt, igaz anélkül is eléggé alulteljesített ma.

Az eddig mindig esélytelen Bills ma felemelt fejjel és büszkén mehet haza, bár nem tanúsítottunk nagy ellenállást. Most egy rövid hét következik, mert csütörtökön máris Los Angles-ben van jelenésünk a Rams vendégeként. Felejtsük el ezt a meccset és ne adjuk fel, hosszú még a szezont.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: newyorkupstate.com