Drew Brees átlépte az 500 touchdownt és szerencsével sikerült győzni a Ravens ellen

Folytatódik Drew Brees rekordokat döntögető szezonja. A Baltimore Ravens elleni tegnapi mérkőzésen a New Orleans Saints irányítója karrierje során átlépte az 500 passzolt touchdownt és az ellenfél rúgójának köszönhetően most már mind a 32 NFL csapatot sikerült legyőznie legalább egy alkalommal.

Brees a második negyedben a Benjamin Watson-nak adott 1 yardos átadással elérte az 500 passzolt touchdownos határt. Erre korábban csak Peyton Manning (539), Brett Favre (508) és Tom Brady (504) volt képes a liga történetében. Brady és Brees még idén meg fogja előzni Favre-t de Manning számának megdöntéséhez még jövőre is játszaniuk kell.

 

A TD mérföldkő mellett az irányító Favre és Mannig után a liga harmadik játékosa lett akinek sikerült legyőznie az összes NFL csapatot. Eddig négyszer próbálkozott a Ravens-el és az első győzelemhez szüksége volt a Ravens kickerére is. Justin Tucker pályafutása során az összes extra pontot, szám szerint 222-t értékesített de a mérkőzés végén életében először hibázott és 1 ponttal kikapott a csapata.

nfl.com, Fotó: twitter.com