Balhéja és letartóztatása után a Broncos elküldte a tartalékirányítóját

Már nem fogjuk megtudni, hogy milyen teljesítményre képes Chad Kelly a Denver Broncos csapatában mert a csapat megvált a tartalékirányítójától. Az elküldés a játékos újabb balhéja miatt következett be így igazából senkit sem lephetett meg a csapat döntése.

Kelly részt vett Von Miller Halloween buliján de túlságosan is jól érezte magát. Először összetűzésbe került a biztonsági őrökkel majd mikor azok a buli helyszínén akarták tartani akkor valahogyan meglógott. Nem ment messzire ugyanis bement egy közelben levő ismeretlen házba.

Itt leült egy kanapéra egy ismeretlen nő mellé. A nő pont a kisgyerekét tartotta a kezében (ez valószínűleg súlyosbító körülmény lesz) és a férjéért kiáltott aki egy porszívócsővel fejbe vágta Kelly-t. Ezután visszatért a buliba és Uber-t akart hívni. A rendőrök azonban hamarabb érkeztek és a terepjárójában ülve letartóztatták. Ja és mindvégig cowboy jelmezt viselt mivel Halloween buli volt.

Korábban sem voltak ismeretlenek Kelly magatartásbéli gondjai ugyanis 2014-ben ezért rúgták ki a Clemson-ról. A problémák miatt csúszott le a tavalyi Draft hetedik köréig, egészen pontosan Ő volt az utolsó választott azaz Mr. Irrelevant. Most waiver listán van, bárki elviheti de az újabb balhéja miatt nem valószínű, hogy kapkodni fognak utána.

nfl.com, Fotó: twitter.com