A Colts - Cowboys mérkőzésről

A Cowboys eddig ugye 8-5-el áll és úgy érkezik hozzánk hogy az utolsó 5 mérkőzését mind megnyerte köztünk sikerült megverniük a Saints-et is, akikről tudjuk hogy akár SB contenderek is lehetnek. Náluk védelemben Seal Lee a rutinos kezdő LB játéka kérdéses a támadósorban pedig a Zack Martin a kezdő jobb guard teljesen kiesett és a Tyron Smith LT játéka kérdéses.

Nálunk is vannak vannak gondok a legfőképpen TY Holton bokájával, egyenlőre mindenhol annyit írnak csak, hogy a játéka kérdéses, illetve Ebron és Mo Alie-Cox csak egészséges a tight endek közül

Nagyon kemény meccsnek nézünk elébe, hiszen tudjuk hogy Elliott milyen futásokra képes, bár bizalomra adhat okot, hogy jelenleg 8. helyen állunk a futás elleni védekezésben reméljük sikerül ezt továbbra is fenntartani, a mi oldalunkon Macknek is nehéz dolga lesz hiszen a Dallas pedig a 3. futás ellen.

indybanner.jpg

Ami a kulcs lehet a mai mérkőzésen, hogy mennyire sikerül Prescottot nyomás alá helyezni, mert azért tudjuk, hogy nyomás alatt azért kellemetlen helyzetbe hozni.

Egyébként a fogadóirodák 60-30%-ban nekünk adják a meccset, ti mit tippeltek behúzzuk, folytatódik a playoff run?

Forrás:

Indianapolis Colts Hungary

facebook.com/IndianapolisColtsHungary

Fotó: sacbee.com