NFL HUNGARY

2018.nov.04.
Írta: nflfan komment

Christian McCaffrey alig jön le a pályáról

Christian McCaffreye egy érdekes kategóriában a legjobb az NFL futói között: a snap százalékot tekintve. McCaffrey eddig a 456 támadójátékból 439 során játszott ebben a szezonban, ez 96,3 százalék. Nézzük, hogy a hét legjobbnak milyen számai vannak:

Tovább

A Cardinals elküldte a korábbi 1/1-es irányítóját

Az Arizona Cardinals tegnap bejelentette, hogy elküldték a csapat irányítóját Sam Bradford-ot. A jelenleg 30 éves Bradford az év elején csatlakozott az új csapatához. Kétéves, 40 millió dolláros szerződésért érkezett de hamar elvesztette a kezdő posztját így a fizetése miatt megváltak tőle.

Tovább

Tom Brady-t 3 yard választja el egy újabb mérföldkőtől - RH

Hétfő hajnalban megrendezik a 9. játékhét legjobban várt mérkőzését, a New England Patriots és a Green Bay Packers összecsapását. A heti felvezetések szinte mindegyike Aaron Rodgers és Tom Brady összecsapásával foglalkozott de utóbbi irányító újabb mérföldkőhöz ért a pályafutásában. Brady-t…

Tovább

Holnap jön az epikus 1.700 yardos meccs visszavágója

Legalábbis az irányítók szemszögéből. Patrick Mahomes és Baker Mayfield holnap este először mérkőzik meg egymással a profik között de az utolsó találkozásuk igen emlékezetesre sikeredett. Két éve Mayfield az Oklahoma, Mahomes a Texas Tech játékosa volt és 66-59-re előbbi nyerte a mérkőzésüket.…

Tovább

Mindenki oda van a 49ers tartalékirányítójának bemutatkozásától

Hajnalban lejátszották a San Francisco 49ers és az Oakland Raiders mérkőzését amelyen C. J. Beathard nem tudta vállalni a játékot ezért a tavalyi draftolatlan Nick Mullens kezdett a hazaiaknál. A fiatal irányító nem szeppent meg a főműsoridőtől és remek teljesítményt hozott a debütáló mérkőzésén.

Tovább

A 49ers a harmadik számú irányítójával is agyonverte a Raiders-t

A hajnali San Francsico 49ers elleni mérkőzésnek egyetlen pozitívuma van, ennél már tényleg nincs lejjebb, csak javulás következhet. A Raiders 34-3-as vereséget szenvedett Santa Clara-ban és a találkozó végleg bebizonyította, hogy az idei csapat még annál is gyengébb mint amilyennek eddig gondoltuk.

Tovább

Melyik vezetőedzőt rúghatják ki legközelebb?

Az utóbbi években viszonylag kevés vezetőedző volt akinek szezon közben köszönték meg a munkáját de az idei év rendhagyó lehet ebből a szempontból. A Cleveland Browns hétfőn kirúgta Hue Jackson-t ami nem volt meglepő mert a harmadik szezonjában járva 3-36-1-es mérlegével a modern éra legrosszabb…

Tovább

Öt játékost cseréltek el a trade határidő előtt

Magyar idő szerint kedden este 10 órakor lejárt az idei trade határidő így a szezon végéig a csapatok már nem cserélhetnek egymást között játékosokat. A határidőhöz közeledve egyre több cseréről lehetett hallani de végül öt játékos váltott csapatot.

Tovább

Power Ranking - 9. hét

Hajnalban kezdődik a kilencedik játékhét és mostanra már kirajzolódott, hogy melyik csapatok esélyesek a végső győzelemre illetve, hogy kik teszik jobban ha elkezdenek felkészülni a következő szezonra. Az elmúlt héten nem kaptunk sok új információt, a mérkőzések a várt képet hozták.

Tovább

Brock Osweiler marad a Miami Dolphins kezdőirányítója

Ryan Tannehill vállsérülése miatt továbbra sem tudja vállalni a játékot így bejelentették, hogy Brock Osweiler marad a Miami Dolphins kezdőirányítója a hétvégi New York Jets elleni mérkőzésen. Osweiler-nek érthető módon tetszik a kezdő poszt és ugyancsak nem meglepő módon bevallotta, hogy Tannehill…

Tovább
süti beállítások módosítása