Na ebből mit lehet kihámozni?

Nagy bajban vagyok most a játékosok pontozásánál. Szívem szerint nem nagyon adnék pontot senkinek. Igazából egy valaki volt, aki hibátlanul teljesített, ő pedig Matt Gay. Egy 55 yardos mezőnygólt, mérkőzés szituációban nem egyszerű kezelni. Azt azért elmondhatjuk, hogy legalább hosszú idő után olyan kickere van a Bucsnak, aki messziről is jól rúg. Gay berúgott még két extra pontot, a kirúgásokat meg Pinion kezeli. Szóval nem izzadt meg a sok melótól, de ezt a keveset viszont hibátlanul oldotta meg Gay. Adjuk neki a 3 pontot!

Devin White szemmel láthatóan igyekszik. De azért én még mindig hiányolom azt, amiért draftoltuk. Méghozzá a passz elleni védekezésben való bevethetőségét. Abban most sem volt jó, de nehéz is jónak lenni, ha úgy jön ki a leosztás, hogy egy linebackernek kell Michael Thomas-on védekeznie több esetben is. Nem tudom ti hogyan látjátok, de én személy szerint soha nem láttam ennyire gyenge védelmet Todd Bowles kezei alatt, mint ez az idei Bucs defense. Minden esetre ez a mérkőzés annyira harmatos volt, hogy már az igyekezetet is lehet pontozni. Ezt az igyekezetet pedig a 13 szerelés igazolja. 2 pont.

Mike Edwards sem a passz elleni védekezéseiről fog elhíresülni. Most azonban felhasználták egy olyan dologhoz, amiben a jelek szerint jó. Ez pedig a blitz. Mivel legalább ezzel felhívta a figyelmet és az igyekezetet azért rajta is látni lehetett, 1 pontot kap.

Fél pontot adok két támadónak. Cam Brate és Scotty Miller közel azonos yardot termeltek. Brate ezt 10 elkapásból- ami a legtöbb volt a csapatban- Miller csupán 4 elkapásból. Utóbbi játékosnak volt egy hosszú játéka is, amiből centiken múlt, hogy nem lett TD. Miller nagyjából most bemutatta, mit vártunk a szezon előtt Breshad Perriman-től.

Bár a pontlevonásnál úgy terveztem, mindig csak egy játékost emelek ki, most sem tudom tiszta szívvel megtenni, hogy csak egyvalakit említek itt. Főleg a tendenciózusan rossz szereplés okán.

Hogy Winstontól pontok vonok le a négy eladott labda miatt az "hétszentség". Jameis egy interception gyáros, (Fire Jason Licht) igazából nem is szívesen látom már kezdőként.

Donovan Smith a másik fele. Éves több mint 12 millió dollárért szinte semmit nem kapunk a tackletől. Fire Jason Licht!

Ezen az estén éppen Cam Jordan adta rá a babaruhát, amikor csak kedve szottyant hozzá. Winston elképesztő nyomás alatt játszott. "Csak" 2 sack volt ugyan, de rengetegszer értek oda hozzá és ezeknek majd a fele Donovan Smith felől jött. Természetesen a futás blokkolás sem megy. Ez még ingyen is gyenge produkció lenne.

O.J. Howard a szezon eleje óta nem mutat semmit. Persze azon most lehet vitatkozni ez edzői hiba, vagy színtisztán a játékosé. Minden esetre ezúttal sem volt egyetlen elkapása sem, ellenben azzal a zsonglőrködéssel kapott a Saints ajándékba tőle egy labdát.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com