Sima győzelem, a szokásos interception-nel fűszerezve

I.negyed: Jameis Winston-nak valami olyan játékfilozófiája lehet, hogy eladott labda nélkül mindenki tud nyerni. Nyerj úgy, hogy közben eladod a labdát legalább egyszer! Ennek eleget téve mindjárt az első drive egy interception-nel ér véget. Mi Bucs szurkolók már nem fogjuk a fejünket, nem szentségelünk, csak annyit kérdezünk: "Na vajon lesz még?"

Viszont mostanában azért gyári tartozékként jelentkeznek Winstonnál a passzolt TD-k is. Így hát még az első negyedben először Breshad Perriman-t, majd az NFL-ben élete első hatpontosát szerző Scotty Miller-t találja meg az irányító. 14:0 a Kalózainknak.

II.negyed: Az eddig sokat ekézett Breshad Perriman újra a célterületen, méghozzá labdával a kezében. A félidő végéig pedig a Lions mindösszesen egy mezőnygólt szorgoskodik össze. 21:3-as vezetés birtokában megyünk a nagyszünetre.

III.negyed: Hiába az Andrew Adams által szerzett interception, a negyed végére közelebb araszol az ellenfél, mert Matt Gay 46 yardos mezőnygóljára TD-vel tudnak válaszolni. De még mindig megvan a biztos vezetés. 24:10

IV.negyed: Picit ránk lett ijesztve, mert a negyed elején egy újabb touchdown-nal jön közelebb a Lions, Gay pedig kihagy egy 54 yardos kísérletet. De aztán szerencsére David Blough elkezd újonckodni, és Sean Murphy-Bunting nem csak egy mezei interception-t szerez, hanem egyenesen vissza is hordja TD-re. Innentől nincs visszaút a Lions számára. Darian Stewart csak kis híja, hogy újabb interception-t nem szerez, Breshad Perriman ellenben megcsinálja a mesterhármast. Bár ennek bevallom nem néztem még utána, de valószínűleg először NFL-es karrierje során. Még egy Lavonte David által okozott labdavesztés fér bele, a játékszert pedig a betegséggel is a mérkőzést vállaló Devin White szedi össze. Több pont azonban nem születik.

Így a szezon végére szemmel láthatóan kezd valami összeállni, de azért a sorsolásra sem lehet panaszunk, hiszen pl ezzel a Lionssal találkozhattunk volna akár az első három forduló valamelyikében. Akkor pedig közel sem biztos, hogy így alakult volna ez a mérkőzés. Minden esetre a győzelemnek örüljünk! Tulajdonképpen ebből a szezonból még könnyen kihozható egy minimum 50%-os év, amit pár fordulóval ezelőtt nem nagyon láttunk bele. A Texans viszont jó erőmérő lesz a következő hétvégén.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: pff.com