Kilépett a szerződéséből, most mégis visszatérhet

Everson Griffen nemrégiben azzal sokkolt minket szurkolókat, hogy élt a szerződése egyik záradékával és felbontotta azt. Eleinte ezt a lépést annak tudták be a szakértők, hogy itt nem keres eleget és szerinte többet kaphat máshol, így mivel volt rá lehetősége, kilépett a Vikings-al kötött szerződéséből.

Ugyanis a korábban kötött egyezségbe belevették, hogy amennyiben 6 sacket elér és legalább 57%-ban a pályán van, akkor van egy kilépési lehetősége. Griffen összesen 8 sacket ért el és 78%-ban volt a pályán, így máris az ő akarata volt lépéselőnyben.

Most mégis megoldódni látszik a dolog és talán tényleg nem a pénz mozgatja a háttérben a szálakat. Történt ugyanis, hogy Mike Zimmer, a Vikings vezetőedzője bejelentette, biztos benne, hogy a védő visszatér Minnesota-ba. Griffen maga is szeretne itt maradni, ugyanis már 10 éve tagja a csapatnak és szeret itt játszani.

„Itt akarok lenni. Szeretem ezt a csapatot, szeretem ezt a szervezetet. Mindig nagyon figyeltek rám és mellettem voltak, főleg, akkor mikor igazán kellett a támogatás. Viking akarok lenni, az akarok maradni. Meglátjuk, mit hoz a jövő.” – mondta el a játékos.

Tehát a hajlandóság mindkét fél részéről megvan, most meglátjuk, hogy azok a piszkos anyagiak mennyire fognak dominálni ebben a történetben.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: vikings.com