Philip Rivers lett volna a 49ers irányítója ha bejutnak a Super Bowlba

A San Francisco 49ers januárban NFC Főcsoportdöntőt játszott a Philadelphia Eagles csapatával de a mérkőzésen kifogytak az irányítókból. A szezon végére kezdővé váló Brock Purdy megsérült majd tartaléka Josh Johnson is lesérült. A mérkőzést végül nagyon simán megnyerte az Eagles.

Azonban akkor is felmerült a mi lett volna kérdés. Azaz mi lett volna ha ennek ellenére Super Bowl-ba jut a 49ers. Ebben az esetben ki lett volna az irányító? Jimmy Garoppolo állítása szerint felépült volna a döntőre de a vezetőedző ennél érdekesebb tervet osztott meg.

Kyle Shanahan vezetőedző állítása szerint ha sikerült volna bejutni a nagydöntőbe akkor a csapat a visszavonult Philip Rivers-t igazolta volna le. Az irányító 17 évig játszott az NFL-ben (16 év Chargers, 1 év Colts), 12 mérkőzése volt a rájátszásban de Super Bowlon nem játszott és a 2020-as szezonban lépett utoljára pályára.

"Felkészült rá" - mondta csütörtökön Kyle Shanahan, a 49ers edzője. "Ez olyan dolog, amiről egész évben beszéltünk. Meg kellett volna néznünk, hogy hogyan alakul a Super Bowl , de az év nagy részében ez volt a terv".

Fotó: twitter.com