Akik csalódást kelthetnek a Giantsnél!

Az előző bejegyzésben kiörömködtem magam, most depresszívre veszem a figurát és öt olyan játékosról írok, akikkel kapcsolatban keserű szájízünk lehet a szezon végén.

Evan Neal

Óriási szükségünk van Evan Neal javulására, hiszen a guardok között katoikus állapotok uralkodnak, a center John Michael Schmitz pedig újonc. Egyelőre csak találgatni tudunk mire lehet képes a tavalyi 1/7-es pickünk, ráadásul egy agyrázkódás miatt az edzőtábora sem volt teljes. Láttunk pozitív jeleket a teljesítményében, de egyelőre nem láttunk tőle akkora ugrást, mint Andrew Thomas-tól az első szezonja után. Nincs más lehetőségünk, bízni kell Nealben, azonban arra is fel kell készülnünk, hogy idén sem fog kezdő szinten teljesíteni.

Leonard Williams

Az extra fizetéshez extra teljesítmény is dukál és nem biztos, hogy ezt megkapjuk Leonard Williams-től. Még mindig jó játékra lehet képes és a futások megállításában is nagy javulást várok, azonban a 30-hoz közelít a játékosunk, ráadásul tavaly életében először több mérkőzést is kihagyni kényszerült, ezek pedig baljós előjelek tudnak lenni.

Kayvon Thibodeaux

A bejegyzés ezen pontján úgy érezhetitek, hogy a megbotránkoztatás a célom, pedig nem. Itt is a magas igényeket látom problémának és nem biztos, hogy jelenleg az a kaliberű játékos Kayvon Thibodeaux, akinek gondolnánk. Nemcsak a draftpozíciója árazta be a passzsiettetőnket, ő maga is többször lenyilatkozta, hogy a határ a csillagos ég, de mi maradjunk óvatosabbak. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy hétről hétre a Commanders vagy a Cowboys elleni teljesítmény fog visszaköszönni, vagy pedig idén is negyedekre eltűnik majd Thibodeaux, mint azt tette tavaly. A potenciál és a nagy játék lehetősége mindig ott van, de ha azt várjuk, hogy ligaszinten a top 10 környékén legyen a posztján, akkor lehet, hogy szomorúak leszünk.

Cor’Dale Flott

Talán Jay Bromley volt utoljára ekkora reach a harmadik körben, mint Cor’Dale Flott, de legalább az LSU-ról érkezett, akik számos jó cornerbacket adtak már a ligának. A vékony testalkata miatt szinte csak a slotban lehet rá számítani, de baljós előjel, hogy inkább az újonc Deonte Banks-Tre Hawkins párossal készül nekivágni Wink Martindale a szezonnak, Adoree’ Jacksont pedig bemozgatja a slotba. Egy második napos picktől jogosan várná az ember, hogy a bemutatkozó éve után kezdő legyen, de jelenleg ettől egyre messzebb van Flott.

Xavier McKinney

Magasra tette a lécet a 2021-es esztendő után, amikor 5 INT-t szerzett. Erre esélye sem volt tavaly, egyszer sem húzta le az ellenfél irányítójának az átadását, a kéztörése pedig a legrosszabbkor jött. Be kell bizonyítania McKinney-nek, hogy nem véletlenül alakult így a két évvel ezelőtti szezonja és képes arra, hogy a védelem egyik vezére legyen. Alapos nyomás alatt áll, hiszen Joe Schoen is lenyilatkozta, hogy a szezon közben nem hosszabbítja meg a safety szerződését, így ha ugyanazt hozza mint tavaly, akkor elképzelhető, hogy márciusban a szabadügynökök között találja magát.

Fotó:

New York Giants Hungarian Blog

giantsfootball.blog.hu