Sean Payton nagyon elégedett az újonc irányítójával

Bo Nix még csak a profi pályafutása kezdténél tart, de vezetőedzője szerint olyan módszeresen játszik, mint egy tapasztalt profi. A Denver Broncos a Draft első körének 12. helyén választotta ki a fiatal irányítóját és a jövő meghatározó játékosának szánják.

Sean Payton csak pozitívan nyilatkozott, miután látta a Broncos új franchise irányítóját munka közben szombaton az újonc minitáborban és arra hivatkozott, hogy nincsenek meglepetések, Nix a türelem és a pontosság megfelelő kombinációja.

"A dobások elhelyezkedése. Volt ma két-három down-the-field dobása" - mondta Payton, amikor megkérdezték, hogy miért volt jó edzése Nixnek. "Majdnem olyan, mintha egy jó golfozót néznénk. Néha, amikor két éven keresztül nézed a játékát, látszik a türelem, ahogyan játszik. A labda kijön és -- nem akarom az unalmas kifejezést használni, nem ez a megfelelő kifejezés -- de elég jó döntéseket hoz minden egyes játéknál. A hatékonyság, ahogyan dolgozik. Mindezek."

George Paton general manager a kiválasztását követően azt mondta, hogy a klub úgy véli, hogy a 24 éves, 61 főiskolai kezdőként megvívott mérkőzéssel rendelkező Nix "játékra készebb", mint a fiatalabb QB-k. Payton két napnyi edzőtáborozás alatt semmit sem látott, ami ezt a nézetet eloszlatná.

Fotó: si.com