Szabadügynökök: Detroit Lions

A Detroit Lions csapata tavaly hosszú idő után bejutott a rájátszásba amivel kedzik elfeledtetni a negatív rekordot jelentő 0-16-os szezonjukat. A következő lépés a kulcsjátékosok megtartása. Főleg a védelem oszlopainak számító játékosoknak jár le a szerződése.

A két legfontosabb lejáró szerződésű Lions játékos a defensive end Cliff Avril és a linebacker Stephen Tulloch. Mindkét játékos az összes alapszakasz mérkőzésen kezdőként lépett pályára. Avril neve mellett 36 tackle, 11 sack, 6 kierőszakolt fumble és 1 interception szerepel. Tulloch csak tavaly csatlakozott a Lionshoz a Tennessee Titans csapatától és rögtön sikerült a beilleszkedés. A tavalyi alapszakaszban 111 tacklet, 3 sacket és 2 interceptiont ért el.

A két nagy név mellett azonban nem szabad megfeledkezni DeAndre Levy linebackerről sem. A 24 éves Levy három éve a csapat tagja és végig kezdőnek számított Detroitban. Tavaly 109 tacklet, 1 sacket, 1 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont ért el.

A Lions kezdő running backjének Jahvid Best számít akinek sérülését követően a csere futók bizonyíthattak. Kevin Smith és Maurice Morris kapott lehetőséget a running back poszton. Az elért statisztikák szerint mindkét játékossal érdemes lenne hosszabbítani. Viszont ha csak egyikük maradhat akkor talán Kevin Smith mellett lenne érdemes dönteni. Smith 7 évvel fiatalabb Morrisnál, 4.9 futott yardot szerzett átlagosan (Morris csak 4.0-et) és hárommal több TD-t is elért.

A teljes lista megtekintéséért kattints a továbbra!

QB Shaun Hill

QB Drew Stanton

RB Jerome Harrison

RB Maurice Morris

RB Kevin Smith

WR Rashied Davis

WR Maurice Stovall

OT Corey Hilliard

OT Jeff Backus

OG Leonard Davis

DE Cliff Avril

DT Andre Fluellen

DT Sammie Lee Hill

LB Bobby Carpenter

LB Isaiah Ekejiuba

LB Stephen Tulloch

LB DeAndre Levy

LB Ashlee Palmer

CB Brandon McDonald

CB Eric Wright

S Erik Coleman

S Chris Harris

P Ben Graham

LS Don Muhlbach