Jim Leonhard-tól megválik a Jets

A hírek szerint a New York Jets és Jim Leonhard útjai elválnak egymástól. A New York Post szerdai cikke szerint a Jets meghozta döntését és nem ajánl új szerződést a veterán safetynek. Leonhard kulcsembernek számított Rex Ryan védelmében de tavaly decemberben elszakadt egy ín a játékos jobb térdében és ez véget is vetett a szezonjának. Idén márciusban lejárt a szerződése és a Jets szerződtetett két szabadügynök safety-t is LaRon Landry és Yeremiah Bell személyében. Így Leonhard létszámfeletti játékossá vált.

A 29 éves Leonhard 2005 óta játszik az NFL-ben. Első csapata a Buffalo Bills volt ahol három évet töltött el. 2008-ban a Baltimore Ravens csapatához szerződött. 2009 óta a New York Jets játékosa. Három év alatt 40 mérkőzésen lépett pályára a Jets színeiben és mindegyik alkalommal tagja volt a kezdőcsapatnak. Jets-es évei alatt 185 tacklet, 2.5 sacket, 3 interception és 2 kierőszakolt fumblet szerzett.

"Jelenleg szabadügynök vagyok. Remélhetőleg a következő pár hétben meghívnak egy edzésre és a végén szerződést is kapok. A térdén már jó állapotban van és készen állok. A futball jelenleg háttrébe szorult és csapatom sincs de nagyon izgatott vagyok, hogy újra pályára léphessek." - nyilatkozta Leonhard.

(nfl.com)