Allergiás reakció miatt Peterson-t kórházba szállították

Adrian Peterson a decemberi műtétje óta keményen dolgozik, hogy teljesen felépüljön. Adrian Peterson tegnap éppen a csapattársaival evett a Minnesota-i kollégiumban, mikor légszomja lett és feldagadt az arca mesélt Leslie Frazier. Azonnal mentőt hívtunk és egy közeli kórházba szállították.

“Kórházba kellett vele rohanni és ott diagnosztizálni kellett, de már jól van. Már visszament az edzőtáborba és ott pihen. Kicsit ijesztő volt, de már minden rendben” – mondta Frazier.

Frazier azt mondta, hogy nem tudhatta senki még talán a játékos sem, hogy a tenger gyümölcsei allergiás reakciót vált ki nála.

“Tudom említette, hogy korábban voltak ételek amik allergiás reakciót váltottak ki nála, de egyik sem volt ilyen súlyos” – mondta Frazier. “Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy tudta ha eszik ebből az ételből akkor mi fog történni. Nem hiszem, hogy megette volna, ha tudja mi fog történni.”

Peterson aki a rehabilitációját tölti a decemberi térdműtétje után jelenleg nem edzhet a csapattal, külön program van kidolgozva a számára és továbbra is a PUP listán van.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary