Az Eagles két kezdőjátékosa is megsérült

A New England Patriots elleni mérkőzésen megsérült a Philadelphia Eagles két kezdőjátékosa, az irányító Michael Vick és a cornerback Dominique Rodgers-Cromartie. A Patriots sem úszta meg a mérkőzést sérülés nélkül, mert megsérült a safety Patrick Chung is. A mérkőzést 27-17-re megnyerte az Eagles.

Vick a második előszezon mérkőzésén már a második sérülését szenvedte el. A múlt héten a Pittsburgh Steelers ellen ujjsérülést, míg a tegnap előtti mérkőzésen bordasérülést szenvedett. Az első negyedben sérült meg amikor megütötte a defensive end Jermaine Cunningham. Az ütközés után Vick a bal oldalát fogta, majd féltérden volt amíg az Eagles orvosai beértek hozzá. Már nem tért vissza a pályára. A saját lábán bement az öltözőbe és megröntgenezték. A röntgen felvételek negatívak lettek, de a mai napon megvizsgálják MRI-vel és CT-vel is.

Dominique Rodgers-Cromartie is sérülés miatt volt kénytelen befejezni a tegnapi mérkőzést. Nem sokkal Vick esete után sérült meg. Rodgers-Cromartie sérüléséről semmit sem árultak el. A csapat vezetőedzője, Andy Reid a mérkőzést követően csak annyit árult el, hogy a védő folytatni akarta, de elővigyázatosságból nem engedték vissza a pályára.

A Pats safetyje, Patrick Chung a vállán sérült meg. Chung akkor sérült meg mikor egy tacklet hajtott végre az első negyedben az Eagles running backjén, LeSean McCoy-on. Chung a Patriots védelmének fontos részét képzi, így már nem is engedték vissza a pályára. A mérkőzés után már biztossá vált, hogy nem komoly a sérülése és csak a biztonság kedvéért tartották pályán kívül a mérkőzés további részéről.

(nfl.com, Fotó: philly.com)