Vince Young-ot elküldte a Bills

A Buffalo Bills elküldte az irányító Vince Young-ot. A Bills egy trade által megszerezte a Seattle Seahawks irányítóját Tarvaris Jackson-t és ez a lépéssel borítékolni lehetett, hogy egyik irányítójától meg fog válni. Az, hogy Young mellett döntöttek az némiképp mégiscsak meglepő. Vagy mégsem? A kérdés igazából csak az volt, hogy Young vagy Tyler Thigpen távozik-e a csapattól. Young több lehetőséget kapott az előszezonban, de 26 passzából csak 103 passzolt yardot szerzett ami hozzájárulhatott az elküldéséhez.

Elképzelhető, hogy a Bills volt az utolsó NFL csapata a (szinte) csak szebb napokat megélt irányítónak. Még 2006-ban a Draft első körében választotta ki a Tennessee Titans. Megkapta a kellő bizalmat és lehetőséget, sőt a csapat tulajdonosa, Bud Adams kedvence lett de mégsem tudta hozni a tőle elvárt szintet. Az utolsó három Titans-os évében már nagy küzdelmet kellett vívnia a tartalék Kerry Collins-al, aki több alkalommal is jobbnak bizonyult nála. A tavalyi évben a Philadelphia Eagles játékosa és Michael Vick tartalékja volt, de amikor játéklehetőséghez jutott, nem sem nyújtott maradandó teljesítményt.

"Meg szeretném köszönni a Bills csapatának a lehetőséget és sok sikert kívánok csapattársaimnak a következő szezonban." - írta saját Twitter oldalán Young.

(nfl.com, Fotó: vlsportysexycool.com)