Hatalmas döntés előtt Jake Long

Hatalmas döntés előtt áll az offensive tackle, Jake Long hiszen elfogadhatja a St. Louis Rams és a Miami Dolphins ajánlatát is. Mindkét csapat felkínált számára egy szerződést és az NFL.com munkatársának Jeff Darlington-nak az értesülései szerint a két kontraktus hasonló időtartamról és fizetésről szól.

A játékos jelenleg hazautazott Floridába, hogy meghozza végső döntését a jövőjét illetően. Ha elfogadja a Rams ajánlatát akkor egy teljesen új közegbe kerül és teljesen újrakezdheti a pályafutását. Ha elfogadja a Dolphins ajánlatát akkor minden marad a régiben, sőt korábbi csapatával egy igen megerősített kerettel vághat neki a következő szezonnak.

Long a 2008-as Draft 1/1-es játékosa volt. A Dolphins ötéves szerződést kötött vele és az újonc szerződése átlagosan évi 11 millió dollárt ért. Jelenleg is egy hasonló volumenű szerződést fog aláírni, vagy egy minimálisan jobbat. Long Andre Smith-el és Sebastian Vollmer-el a piac legjobb elérhető offensive tacklejei és valószínűleg mindhárman hasonló szerződést fognak kötni, de a másik két játékos esetében még nem lehetett hallani konkrét ajánlatról, nemhogy kettőről.

(nfl.com, Fotó: )