Mike Williams részt vesz egy intervenciós programban

Baromira unalmas már ez a gyerek, mondtam már? Hadd ne mondjam milyen sok TD-t várok tőle jövőre az idei sorozatos vadmarhaságok után. De lehet, hogy ő is érzi már, hogy talán nem kéne. Így “önszántából” vagy talán Lovie Smith-szék unszolására részt vesz egy intervenciós programban, közelgő tárgyalását megelőzően.

Ha emlékeztek, még december magasságában volt ugyanis egy incidense, egy ajtóval. A szemét nem akart előtte kinyílni. Így eltávolította azt. Ez ügyből kifolyólag számíthat tárgyalásra. Mert az ajtónak volt tulajdonosa, és nem Williams volt az. Mint utólag kiderült az ajtó pedig nem véletlenül nem nyílt ki. Szóval ha Williams részt vesz ebben a programban, valószínűleg enyhébb büntetésre számíthat. Mint annak idején Talib a taxis eset kapcsán.

A holtszezon egyértelmű “off field” győztese a baromarcú pálma biztos várományosa, “szegény” Mike Williams.  Azért szegény, mert hát legutóbb egy késelési ügy kapcsán hallottunk róla, ahol mint áldozat szerepelt. A Bentley ugyanis szent és sérthetetlen. Azt nem tudni, hogy Williams otthonában tényleg ennyi-e a hülye. Vagy így szerettek volna az ismert autómárka reklámarcai lenni. De szemtanúk utólagos kihallgatása után, valóban kiderült, hogy egy Bentley típusú autón sikerült így összevesznie testvérével.

Árulta mindezt el ráadásul a Bentley kárpitjának tisztítója. Állítólag miután Mike Williams hazaért, 10 perc alatt sikerült úgy összevesznie testvérével, hogy az kést állított bele. A vita oka pedig az, hogy a kertben parkoló Bentley-nek az öcsi véletlenül betörte a hátsó ablakát valamiféle játszadozás közepette. Williams ezen úgy felhúzta magát, hogy vitába szált a tesójával, aki kést rántott, és Williams combjába állította azt.

Rögtön szárnyra is kaptak a pletykák, hogy mind Jason Licht-nek, mind Lovie Smith-nek baromira elege van a játékosból. És fontolgatják a kirúgását. Amit állítólag mindenféle jogi csűrés csavarásnak köszönhetően, az eset után dead money keletkezése nélkül meg is tudnák tenni. Lovie Smith viszont elárulta, hogy a jövőben is számítanak az elkapóra. Ez utóbbi incidens miatt nem haragszanak rá, hisz ő csak az áldozat volt jelen esetben, de a többi pályán kívüli tevékenységével felhagyhatna.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com