Akikre figyeljünk a Steelers ellen

A szombat esti bulit érdemes lerövidíteni, hiszen vasárnap 1:30-kor újabb preseason mérkőzést láthatunk, ezúttal a Pittsburgh Steelers ellen. Jöjjenek azok a játékosok és posztok, akikre komolyabban is érdemes figyelni.

Ryan Nassib

Javított a megítélésén, több jó megmozdulása is volt a Bills ellen, ő adta Corey Washingtonnak a TD átadást. Volt néhány csúnya hibája is, például egy INT-t dobott amit szerencsére visszafújtak. Sokkal nagyobb eséllyel pályázik a csereirányító szerepére, mint néhány héttel korábban és reális esélye van kiszorítani Curtis Paintert.

Running backek

David Wilson kiesésével mindegyik futóra nagyobb felelősség hárul. Rashad Jennings egyértelmű kezdővé lépett elő, Andre Williams pedig első számú cseréje szeretne lenni. Nem kis feladat ez egy negyedik körös választottól, de a Buffalo ellen NFL érett játékot mutatott. Peyton Hillis bokasérülése miatt nem léphet pályára, így remek lehetőség nyílik Michael Cox előtt, hogy feljebb lépjen a ranglétrán és Kendall Gaskins is belekapaszkodhat az egyik utolsó szalmaszálba.

Marcus Harris, Corey Washington

Harris az edzéseken az első csapatban is lehetőséget kapott és Victor Cruz is megdicsérte a médiában. Washington elsősorban nagy játékával került előtérbe. Ha nem történik nagy meglepetés, akkor mindössze egyikük számára lehet hely az 53-as keretben (kivéve ha 7 elkapónak is lehetőséget adunk). Nemcsak az offense-ben nyújtott játékukat, hanem special team munkájukat is érdemes lesz figyelni, hiszen ez is dönthet.

Brandon Mosley

Chris Snee visszavonulásával perememberből kezdővé lépett elő és hosszútávon a csapat jobb oldali guardjává válhat. Ehhez az is kell, hogy idén megfelelő szinten teljesítsen, a preseason pedig remek erőfelmérő lesz. Több játékos is pályázik a helyére, erre leginkább a Miamiből érkező John Jerry-nek lehet esélye, de az újonc Weston Richburg is kezdővé léphet elő.

Jason Pierre-Paul, Jordan Stanton

JPP elég halvány teljesítményt nyújtott a Bills ellen, de a jelentések alapján az edzéseken eddig nem lehetett rá panasz. Ezek tudatában érdekes lesz látni szombati játékát. Jordan Stanton a csapat egyik meglepetésembere lehet, hiszen önmagához képest remekül mutatkozott be, sacket is szerzett. Ő lehet a következő Ojomo, de remélhetőleg néhány év múlva nem akar majd álruhás rendőrnőnek pénzt adni szexuális szolgáltatásért cserébe.

Jacquian Williams

Eddig leginkább coverage képességeivel és sebességével tűnt ki, de idén nyárra sokoldalúbb játékossá vált. Csapatunk defensive coordinatora, Perry Fewell szerint is bevethető mindhárom downnál. Nagy előnybe került Spencer Paysingerhez képest, persze ne írjuk le vetélytársát sem.

Nat Berhe

Már a Buffalo ellen is volt egy nagy ütközése, amit valószínűleg többször is meg szeretne ismételni, hiszen játékának erősségét ez adja. Ha coverage-ben is megfelelően tud teljesíteni, akkor hasznos safety lehet belőle profi szinten is.

Brandon McManus

Újraszerződtetése után Josh Brown tuti megoldásnak tűnt kicker poszton ami nem is csoda, hiszen jól teljesített tavaly. Brandon McManus személyében azonban sikerült még egy olyan rúgót találni, akinek szintén lehet jövője az NFL-ben. Mindketten keretbe kerülhetnek, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy jól dönt majd az edzői stáb.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nypost.com, cbssprtos.com