Akikre figyeljünk a Colts ellen

Jöjjön az Indianapolis elleni kiadás azokról a játékosainkról, akik különös figyelmet érdemelnek.

Ryan Nassib

Átlagosan szerepel, vannak jó és rossz megmozdulásai is. Hét elejéig a második csapattal készült, Curtis Painter azonban remekelt a Steelers ellen, így feljebb lépett a ranglistán. Továbbra is nyílt tehát a párharc kettejük között, én azonban mindenképp Nassibet szeretném a keretben látni, Painter nem egy alkalommal leszerepelt már az alapszakaszban.

Kendall Gaskins

David Wilson visszavonulásával és Peyton Hillis sérülésével új esélyt kapott a fiatal futó és legutóbb képességéhez mérten jól játszott. Michael Cox lehet a riválisa, a tét pedig a depth chart negyedik helye. Gaskins nagy méretű running backnek számít, emiatt stílusa is sokkal erőteljesebb, Cox viszont sokkal jobban építhet sebességére.

Mario Manningham

Kissé a perifériára szorult, hiszen nem sok lehetőséget kapott eddig. Ebből sokat profitált Corey Washington, akit a preseason egyik sztárjának tartanak. Persze mindketten csapatba kerülhetnek, de maga Manningham is elismerte, hogy teljesítenie kell, mert a neve önmagában nem jelent garanciát semmire.

Larry Donnell

TIght endjeink eddig borzalmasan festenek. Talán Larry Donnell az, akinek valami esélye lehet a kezdő hely megszerzésére, de az ő játékában is alaposan vannak hiányosságok. Társai egyelőre még ezt a színvonalat sem képesek hozni. Ne lepődjünk meg, ha a keretszűkítéskor lecsapunk egy tight endre!

Jay Bromley

Harmadik körös draftolása mindenkit meglepett (magát Bromley-t is, épp egy élelmiszerboltban vásárolt draftolásakor), a játékosbörze egyik legnagyobb reach-e volt az ő megszerzése. Eddig kellemes meglepetést keltett és a rangsor negyedik helyére küzdötte fel magát. Persze ebbe belejátszott Mike Patterson sérülése is, de rutinos játékosunk emiatt könnyedén a keretszűkítés áldozata lehet.

Charles James

Volt egy elejtett puntja, de egyelőre úgy tűnik, hogy továbbra is helye van cornerbackjeink között. Ez a hiba sokba kerülhet neki, de még mindig sok ideje van a javításra. Ha gunnerként továbbra is jól tud szerepelni, illetve a védelemben is megállja a helyét, akkor ő lehet a csere slot cornerbackünk.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu