Peterson-ról hétfőn dönthet a Vikings

Adrian Peterson_6Egyes jelentések szerint a Minnesota Vikings a hétfői napon dönthet Adrian Peterson sorsáról.

Adrian Peterson jelenleg nagy bajban van. Pénteken robbant ki az ügy, hogy a játékos egy faággal vagy pálcával fegyelmezte 4 éves gyermekét, akit aztán az anyja elvitt orvoshoz és megállapították a gyermekbántalmazás tényét. Emiatt a játékos ellen elfogatóparancsot adott ki a Montgomery County Sheriff hivatal, de mivel Peterson önként bement, erre nem volt szükség. 15000 dollár óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

A Vikings kiadott egyhivatalos közleményt, hogy a játékost deaktiválja, így semmilyen formában nem léphet pályára a New England Patriots elleni meccsen. Addig lesz deaktiválva a játékos amíg az vizsgálat tart, azaz lehet, hogy nem most lépünk nélküle pályára utoljára.

Jelentések szerint a Minnesota Vikings csapata hétfői napon sajtótájékoztató keretén belül teszi közzé Adrian Peterson további sorsát a csapatnál.

A szurkolók, a csapat és Peterson számára is a legrosszabb forgatókönyv az lehet, hogy azonnali hatállyal megválnak a játékostól. Csak elmondjuk, hogy ez is elképzelhető.

Ez egy elég drasztikus lépés, mivel Peterson a franchise arca és gyakorlatilag vele azonosítják a Vikings-t, az elküldése igencsak érzékenyen érintené a csapatot és a szurkolókat. Valószínű ez nem is fog megtörténni.

Van persze több alternatíva. Marad a csapatnál, de meccsekre fel lesz függesztve persze fizetés nélkül.

Holnap minden kiderül.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com