Mérkőzés összefoglaló: Ravens 38-10 Panthers

A Panthers 38-10-re kikapott a Ravens-től az M & T Bank Stadium-ban, a második súlyos vereséget elszenvedve két hét alatt, és hirtelen a csapat, amely 2-0-val indult, keresi a válaszokat.

"Meg kell nézni, hogy mit csinálunk, és meg kell győződni arról, hogy ki lesz javítva a hiba," mondta Ron Rivera. "Meg kell találni a választ, és gyorsan meg kell csinálni." 

Csakúgy, mint a Steelers a Panthers ellen az elmúlt vasárnap, a Ravens is irányította a line of scrimmage-et és ennek megfelelően szabályozták a játékot. 

"Ez nagyon zavaró," mondta Rivera. 

A Baltimore legyözte a Carolina-t 454-315-re a yardok tekintetében, köszönhetően kiegyensúlyozott támadásának, 31 alkalommal passzoltak és 30 alkalommal futottak. 

A Panthers-nek, annak ellenére, hogy erőltették a nyomást, nem sikerült sack-et elérnie.

"Amikor megvolt a nyomás, egy lépéssel le voltunk maradva," mondta Rivera, "és ez sajnálatos." 

Ennek eredményeként a kényelmesen mozgó és jól védett Joe Flacco statisztikája: 22/31, 327 yard és három TD.

"Nem voltunk túl jók a futással szemben, és nem voltunk túl jók a passzal szemben sem." mondta a safety Thomas Decoud. "Ki kell hogy találjuk, mi folyik itt, kitalálni, hogy hol a rés a páncélon, és ki kell javítani."

Flacco első touchdown passza a korábbi Panthers elkapó-t, Steve Smith, Sr.-t találta meg, aki a megfelelő helyen volt a megfelelő időben.

A passz eredetileg a tight end Owen Daniels-nek ment, aki egy kézzel nyúlt a labdáért, és ezzel Smith irányába pattintotta azt. Smith elkapta a labdát és futott vele 61 yard-ot, amivel a Ravens 7-0-ra vezetett a második negyedben.

A Carolina válaszolt egy 10 játékból álló, 80 yardos touchdown drive-al. Newton lőtt a pálya szélén egy labdát a wide receiver Jerricho Cotchery-nek, a 30 yardos passz 3rd&8-nál életben tartotta a drive-ot. Majd 3rd&14-nél a wide receiver Kelvin Benjamin-t találta meg egy 28 yardos touchdown passzal.

Baltimore rövid idő alatt visszaszerezte a vezetést, a running back Justin Forsett szerzett egy 1 yardos touchdown-t.

A Ravens növelte előnyét, miután 3&out-ra kényszerítette a Carolina-t. Flacco kijátszotta a blitz-et egy 29 yard-os passzal Torrey Smith-nek középen, amely megalapozta Smith Sr. második touchdown-ját.

Flacco ivelt passzt dobott a pálya szélére, és annak ellenére, hogy a cornerback Melvin White pass interference szabálytalanságot követett el, Smith Sr. behúzta a 21 yardos passzt az end zone-ban.

"Steve-nek jó napja volt," mondta Rivera. 

Egy gikszer a második félidő elején pedig egy pusztító ütést kapott a Carolina a gyomrára. a defensive tackle Dwan Edwards megállította Forsett-et 3rd&1-nél, kényszerítve a punt-ot. 

De Carolina 12 emberrel volt a pályán a punt return alatt, így a Ravens first down-t kapott. Hét játékkal később Flacco egy 24 yardos TD passzt adott Torrey Smith-nek, így Baltimore 28-7-re vezetett. 

Graham Gano értékesített egy 37 yardos mezőnygólt, miután Benjamin 30 yardos touchdown elkapását felülbírálták és érvénytelenítették, amikor a visszajátszás megmutatta, hogy Benjamin egyik lába a pályán kívül volt. 

A Ravens futója, Lorenzo Tallaferro egy 1 yardos touchdown-t futott a negyedik negyedben, és Justin Tucker később egy 30 yardos mezőnygóllal beállította a végeredményt. 

Derek Anderson vette át Newton helyét 3:33-al a vége előtt, és fejezte be a második egymást követő aránytalan vereséggel véget érő mérkőzést.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu