Visszatekintés a korábbi Seahawks elleni meccsekre

A szombati NFC Divisional Playoff találkozó a Seahawks és a Panthers között a negyedik mérkőzés lesz az elmúlt három szezonban.

Eddig a Seattle utazott Charlotte-ba alapszakasz mérkőzésre az elmúlt három évben, és sajnos a Carolina számára minden meccs ugyanúgy ért véget. A rendkívül kemény, kevés pontot hozó defensive csatákból mindig a Seahawks jön ki győztesen, köszönhetően a kulcsjátékoknak a negyedik negyedévben.

"Úgy érezzük, már ott vagyunk a küszöbön." mondta az offensive koordinátor Mike Shula a közelmúltban lejátszott Seattle elleni csatákról. "Jobban kell játszani, mint amit már játszottunk. Az már közel volt, de nem volt elég jó."

2012: Seahawks 16, Panthers 12

Kulcsjáték: A Carolina 16-10-es hátrányban volt mindössze négy perccel a mérkőzés vége előtt. A Panthers nekiment a 4th&1-nek az 1 yardos vonalnál. Az irányító Cam Newton kiforgott jobbra és észrevette a tight end Ben Hartsock-ot üresen az end zone-ban, de a passz incomplete lett.

2013: Seahawks 12, Panthers 7

Kulcsjáték: A Panthers öt pontos hátrányban volt a negyedik negyed végén, a running back DeAngelo Williams 16 yardos futása 1st&goal-t jelentett volna a Seahawks 8 yardos vonalánál. De miután a cornerback Richard Sherman próbálta szerelni, a safety Earl Thomas érkezett hátulról, és kiütötte a labdát a kezéből. A Seahawks megszerezte a labdát 05:25-el a vége előtt és lepörgette az órát.

2014: Seahawks 13, Panthers 9

Kulcsjáték: A Carolina 9-6-ra vezetett az utolsó percekben. De az irányító Russell Wilson egy kilenc játékból álló, 80 yardos drive-ot vezetett, aminek a végén egy mérkőzést eldöntő touchdown passzt adott a tight end Luke Willson-nak 47 másodperccel a meccs vége előtt.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu