A Lions 9 millió dollárért hosszabbított a kickerével

A Detroit Lions bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kickerével Matt Prater-el. Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az információi szerint a kicker hároméves, 9 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával.

Prater tavaly októberben csatlakozott a csapathoz. 26 mezőnygólkísérletéből 21-et értékesített amivel megoldotta a Lions kicker problémáját így nem lehet csodálkozni a hosszabbításon. Tavalyi szerződtetéséig már megbukott Nate Freese és Alex Henery.

Prater korábban hét szezonon keresztül a Denver Broncos játékosa volt de eltiltás miatt ki kellett hagynia az alapszakasz első négy mérkőzését és eltiltása lejártát követően megváltak tőle. Pár sör miatt került bajba a 2013-as Pro Bowl-er.

A kicker négy mérkőzéses eltiltásának oka egészen 2011-ig nyúlik vissza amikor a rúgó ittasan vezetve balesetet okozott és mindezt még azzal is tetézte, hogy elhagyta a helyszínt. Prater belépett a liga alkoholellenes programjába így folyamatosan megfigyelés alatt tudták tartani. Pár otthon elfogyasztott sör miatt megbukott az egyik vizsgálaton ezért megkapta az eltiltását.

(nfl.com, Fotó: freep.com)