Anthony Spencer a Saints-nél folytatja a pályafutását

A New Orleans Saints szerződtette a Dallas Cowboys korábbi linebackerét/defensive endjét Anthony Spencer-t. A 31 éves védő a hírek szerint egyéves szerződést kötött az új csapatával.

Spencer eddigi nyolc éves pályafutása során mindvégig a Cowboys játékosa volt és legjobb éveit a Saints jelenlegi defensive koordinátorának, Rob Ryan irányítása alatt futotta.

A 2012-es és 2013-as szezonban frachise taggel játszott, első szezonban 8.8 millió dollárt, utóbbi szezonban 10.63 millió dollárt keresett. Két évvel ezelőtt azonban térdésérülés miatt egyetlen mérkőzésen sem tudott pályára lépni és a tavalyi szezonban már "be kellett érnie" egy 3.5 millió dolláros szerződéssel.

Logikus választásnak tűnik hiszen Spencer jól beleillik a Ryan alkalmazott sémába és több poszton is bevethető. A Saints front sevenje erősítésre szorul és a jelek szerint mindkét fél számára jót fog tenni a közös munka.

Spencer már túl van pályafutása legjobb szakaszán, rosszul sikerültek számára a legutóbbi szezonok de ismét magára találhat New Orleansban és a csapat viszonylag olcsón tudott szerezni egy nagyon rutinos játékost.

(nfl.com, Fotó: bloggingtheboys.com)