A Giants számára még elérhető szabadügynökök?

A legnevesebb free agentek már találtak maguknak csapatot, azonban vannak még néhányan akik továbbra is szabadon igazolhatóak, de adott esetben hasznos munkát is végezhetnek következő együttesüknél. Lássuk kikről van szó.

Az irányító pozíciója szerencsére nem kérdéses csapatunknál, hiszen Eli Manning és Ryan Nassib helye is biztosnak mondható. A legnagyobb név Ryan Fitzpatrick, aki visszatérhet a Jets-hez, RG3 pedig Clevelandben köthet ki...

Futót sem valószínű, hogy igazolunk, Arian Foster közeledik a 30-hoz és súlyos sérülésből tér vissza, más pedig maximum részmegoldást jelentene, így értelmesebb lenne inkább a drafton kutakodni.

Egy elkapóra viszont szükség lenne. Anquan Boldin, Roddy White és Marques Colston már benne van a korban, Percy Harvin és Hakeem Nicks pályája pedig már alaposan lefelé tart. A tavalyi előszezon után James Jones biztosan nem tér vissza és van egy sanda gyanúm, hogy Rueben Randle is új franchise után nézhet.

Egy tight end is elférhet még a rosteren, hiszen Larry Donnell nyaksérülése komoly kockázatot jelenthet. Jared Cook mutathat még valamit az NFL-ben, de korábban Andrew Quarless neve merült fel, aki dolgozott már McAdoo-val.

Az offensive tackle-k között gyakorlatilag minden nagy név elkelt, Will Beatty visszahozatalának pedig nem sok értelme lenne. A belső falemberek közül Louis Vasquez a legjobb játékos aki Tennessee-ben tárgyal. Egy guard még elférne csapatunk rosterén, de igazán jó megoldást már itt sem találnánk.

A védőfal komoly erősítést kapott, persze új játékos még mindig érkezhet, de valószínűleg csak a draftról fog. Azért megemlítem Nick Fairley nevét, aki a Pats-nél volt viziten. Az edge rusherek közül Aldon Smith és Greg Hardy lenne tehetséges játékos, de a pályán kívüli viselkedésük miatt nem lehet rájuk építeni.

A linebacker posztra érkezett Keenan Robinson és újraigazoltuk Jasper Brinkley-t. Vezetésünket ismerve ezzel be is fejeztük a tevékenységünket a LB-k között.

A cornerback sort Janoris Jenkins érkezésével sikerült megerősíteni, de egy slot CB-re még szükség lenne és a mélység sem elegendő. Korábban Patrick Robinsonról volt szó, de ő valószínűleg Dallas-ba igazol. Esetleg még Brandon Boykin lehetne az, aki megoldhatja ezt a problémát.

Az égető safety hiány már tavaly óta tart, Landon Collins mellett jelenleg nincs kezdő szintű játékos, de lehet a fiatalokra bízzák edzőink a másik safety posztot is. Esetleg Reggie Nelson jó lehet még egy évre.

A rúgókról se feledkezzünk meg, hiszen Josh Brownt tavalyi remek teljesítménye után sem igazoltuk még újra. Lehet, hogy egy újoncban látjuk a jövőt?

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: proplayerinsiders.com