Arian Foster a jelek szerint nem lesz a Dolphins játékosa

A Houston Texans korábbi running backje Arian Foster már három hónapja kikerült a szabadügynökpiacra és több edzésre is meghívták de eddig egyetlen érdeklődő sem ajánlott neki szerződést.

Az egyik ilyen érdeklődő a Miami Dolphins volt és egyre kevesebb esély van rá, hogy Foster a csapat játékosaként fogja folytatni a pályafutását. Tegnap előtt például Dan Herron-t is próbajátékra hívták.

Foster még márciusban járt Miamiban és a hírek szerint csak akkor kaphat szerződést a Dolphins-tól ha az egyik jelenlegi futójuk megsérülne vagy nem venne részt az edzőtáborban.

A futó tavalyi szezonja pont egy Dolphins elleni mérkőzéssel ért véget októberben amikor elszakadt az Achilles-ína. Két nappal később sérültlistára került és márciusban megköszönték a szolgálatait.

Foster saját bevallása szerint sem áll még készen és pár hetet kér, hogy visszanyerhesse a formáját. 2012-ben még 43.5 millió dolláros szerződést kötött a Texans-al de a sérülések miatt jelenleg megjósolhatatlan, hogy hol és mennyiért tudja folytatni a pályafutását.

(nfl.com, Fotó: phinphanatic.com)