Robert McClain nem játszik

Az irányító Cam Newton várhatóan játszani fog vasárnap a New Orleans Saints ellen, de a Panthers-nek szembe kell néznie egy ijesztő kihívással, a sérülésekkel tizedelt secondary Drew Brees-el és társaival készül szembeszállni.

Mindkét kezdő cornerback sérült, James Bradberry (láb) a második egymást követő héten marad ki a csapatból, Robert McClain pedig egy térhajlító sérülés miatt nem játszik, amit edzésen szedett össze a hét közepén.

A rookie Daryl Worley a második egymást követő meccsen lesz kezdő, a másik újonc, Zack Sanchez - akit a múlt héten igazoltak a gyakorló csapatból - vagy Teddy Williams fog kezdeni a másik corner poszton. A vezetőedző Ron Rivera azt mondta, Sanchez vagy a safety Colin Jones lehet a nickel poszton és hozzátette, hogy Lou Young felkerülhet a gyakorló csapatból. A Saints passz offense a második legjobb az NFL-ben.

Newton hivatalosan még az agyrázkódás utáni protokollt csinálja, miután kihagyta a múlt heti meccset, de várhatóan át fog menni az utolsó vizsgálatokon és kezdeni fog, mondta Rivera. A running back Jonathan Stewart is várhatóan kezdő lesz, miután kihagyta az utolsó három meccset térdhajlító sérülés miatt. A Saints defense az NFL-ben a legtöbb (32,5) pontot engedte meccsenként.

Newton és Stewart is hivatalosan megkérdőjelezhetőként szerepel a listán. Rivera azt mondta, nem aggódik a megkérdőjelezhetőként feltüntetek játékosok miatt, a listán szerepel a wide receiver Kelvin Benjamin (térd) és a defensive end Charles Johnson (comb) is. Mind a négy játékos vett részt az edzésen pénteken, az NFL pedig eltörölte a "valószínű" megjelölést.

Bradberry és McClain mellett a bal tackle Michael Oher (agyrázkódás), a defensive tackle Vernon Butler (boka) és Paul Soliai (láb) játéka is kizárt. A Panthers leigazolta a védekező falember Wes Horton-t pénteken.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu