Mi a következő az offensive line-nak?

Négy új arc volt ott a támadófal rögtönzött meeting termében a csapat szállodájában Santa Clara-ban. A line legfőbb eleme, az All-Pro center Ryan Kalil és a veterán bal tackle Michael Oher nem is találkozhatott velük, a kezdő jobb tackle Daryl Williams bal lábán pedig merevítő volt.

Ez egy kihívásokkal teli időszak a Carolina támadófalának.

De a guard Trai Turner nem engedi, hogy ezek az akadályok a heti felkészülés útjába álljanak.

"Mindig megmutatkozik a karaktered, ha keresztülmész olyan nehéz időkön, mint ez." mondta Turner, aki hirtelen a vezetője lett ennek a hirtelen összerakott egységnek. "Természetesen reméljük, hogy ezek a srácok a lehető leghamarabb meggyógyulnak. Ilyen a játék. Nehéz ilyet mondani, de ez olyan valami, amit meg kell szokni. Őszintén szólva, azt tudom mondani, ez ösztönöz minket. Van egy csomó srác különböző pozíciókban, akik készek beugrani és a lehető legjobbat kihozni belőle."

Turner például a múlt héten, az Oakland Raiders ellen is vezető volt. Amikor Williams lesérült, a jobb guard posztról a jobb tackle posztra került át, ahol a sztár defensive end Khalil Mack-kel kellett megküzdenie. Ez volt Turner első meccse tackle poszton a középiskola óta.

"Kimentem és mindent beleadtam a csapatért." mondta Turner.

Ugyanezt várják el mindenkitől a támadófalban.

Kalil és a tartalék Gino Gradkowski sérült listára került, így a center Tyler Larsen életében először lehet kezdő NFL meccsen, miután bedobták a mély vízbe az Oakland ellen.

"Mindannyian keményfejű játékosok vagyunk." mondta Larsen. "Menni fogunk, nem számít, hogy mi jön velünk szemben."

Larsen és Turner mögött két újonnan igazolt linemen van. A center Ryan Wendell egy hetedik évét taposó veterán, aki 79 meccsen játszott és 49 alkalommal volt kezdő. Az offensive tackle Dan France először került be az aktív keretbe, miután két szezonon keresztül a gyakorló csapatban kapott helyet. Mindketten először edzettek a Panthers csapatában szerdán a San Jose State csapatának pályáján.

"Okkal vannak itt." mondta Larsen. "Örülünk, hogy bekerültek a csapatba és ugyanaz a mentalitásuk, mint nekünk. Ez az, amire szükségünk van."

És rendíthetetlen összpontosítással a Panthers tovább fog lépni azzal, ami van.

"A sérülés a játék része. Senki sem sajnál érte." mondta a tight end Greg Olsen. "Ettől még lesz egy meccs vasárnap. A Seattle-t nem érdekli. Egyszerűen menni kell tovább.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu