Maradni akar az Eagles legjobb támadófalembere

Carson Wentz vak oldali védője nem akar csapatot váltani és az idei szezonban is a Philadelphia Eagles csapatát akarja erősíteni.

A pletykák és egyes belső információk szerint az Eagles vezetősége nem ragaszkodik Jason Peters szolgálataihoz. Természetesen mint mindig, a játékos magas fizetése áll a háttérben.

A jelenleg 35 éves offensive tackle szerződéséből még két év hátravan, idén 11,7 millió dollárt míg jövőre 11,25 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

A csapat összes játékosa közül Peters foglalja el a legtöbb helyet az idei fizetési sapkából és mindössze három millió dollár halott összeg mellett kihátrálhatnának a szerződés utolsó két évéből.

Egyes hírek szerint már tárgyaltak a játékos fizetésének csökkentéséről és szükségük is lesz minden szabad helyre mert csak 9 millió dollárral állnak a határ alatt.

A játékos teljesítménye egy kicsit megkopott az utolsó két szezonban de még így is a liga legjobbjai közé tartozik. Csökkentett fizetéssel mindenképpen érdemes lenne legalább még egy évig megtartani a támadófalembert.

nfl.com, Fotó: cbssports.com