WR tréning Odell Beckham Jr. nélkül

Ezen a héten Eli Manning és az elkapók egy négynapos privát tréningen vesznek részt a Duke egyetemen, Észak-Karoliná-ban. Remélhetőleg ez egyben egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete is a veterán QB és a frissen igazolt Brandon Marshall között - először fognak együtt dolgozni.

2013 óta minden évben Eli és néhány elkapója egy négy napos tréningen vesz részt, ahol a Duke egyetem eszközeit használva elkezdik a közös felkészülést. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy kialakuljon egy szorosabb kapcsolat mind a pályán, mind azon kívül. Az időpont szándékosan megelőzi a Giants hivatalos offseason-I felkészülésének kezdetét.

Egy nagy hiányzójuk van, az előzetes hírekkel ellentétben a csapat offensive MVP-je, Odell Beckham Jr. nem lesz ott az Eli Manning által szervezett közös gyakorláson, a Duke egyetemen. Beckham tegnap részt vett a North Carolina és a Gonzaga NCAA főiskolai kosárlabda négyes döntő mérkőzésen, a meccset együtt nézte Vince Carter-rel és Johnny Maziel-el.

Bár minden futballal kapcsolatos kérdést visszautasított, annyit elmondott, hogy nem vesz részt az Eli által szervezett privát tréningen. Szájsebészeti műtétje lesz a napokban, de az offseason tréningek hivatalos kezdésére, április 18-ra, készen fog állni.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu