Panthers Mock Draft 8.0

A 2017-es NFL Draft-ig négy hét van hátra, elérkeztünk a Mock Draft szezon utolsó szakaszához.

A Washington elkapója, John Ross a második egymás utáni héten szerepel a listán. Danny Kelly (The Ringer) néhány érdekes gondolatot osztott meg arról, hogy a villámgyors játékos miért is passzolna a Carolina támadóalakulatába.

Itt az ideje, hogy (Cam) Newton-nak legyen egy olyan elkapója, aki meg tudja nyújtani a pályát” írta Kelly, „és Ross 4,22 alatt futotta le a 40 yardot, ami azt jelenti, hogy a cornerback-ek nagyon figyelni fognak rá, így viszont veszélyes lehet a rövid slant, a hook és a gyors out útvonalak során.

Lance Zierlein (NFL.com) a Stanford defensive end-jét, Solomon Thomas-t említi, ami nem meglepetés, ha eddig is követted a mock draftokat. De az, hogy a Panthers fellépjen a 2. helyre, csak azért, hogy biztosan megszerezze a játékost, egy kicsit merész gondolat.

A Panthers-nek van egy második körös pick-je, amely segíthet feljebb lépni annak érdekében, hogy egy sokoldalú pass rusher-t ki tudjanak választani, olyat, aki fel tud lépni és a defensive line-ban is tud játszani futó szituációkban.” írta Zierlein.

Érdemes megjegyezni, hogy a vezetőedző Ron Rivera és a general manager asszisztens Brandon Beane ott volt a Stanford Pro Day-en, így kaptak egy esélyt arra, hogy közelebbről is szemügyre vegyék a lenyűgöző lineman-t. Egy trade a 2. helyig nem olcsó mulatság, de Thomas sokat érhet. 

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com