Két védőfalemberével hosszabbított a Bengals

A Cincinnati Bengals tegnap két régi védőfalemberének is meghosszabbította a szerződését. Geno Atkins defensive tackle és Carlos Dunlap defensive end is korábbi szerződésének utolsó évébe lépett de a mosatni hosszabbítással még jó ideig a csapat játékosai lehetnek.

A jelenleg 30 éves Atkins idén lépett a 2013-ban aláírt ötéves szerződésének utolsó évébe. A defensive tackle négyéves, 65.3 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a csapatával. A kétszeres All-Pro tackle az utóbbi éveiben sem lassult le ugyanis 29 tacklet szerzett az utolsó három szezonjában. A Pro Football Focus posztjának 4. legjobb játékosaként rangsorolta a tavalyi teljesítménye alapján.

Dunlap hároméves, 45 millió dolláros hosszabbítást kötött a Bengals-al. Egész pályafutása során a csapat játékosa volt amióta a 2010-es Draft második körében kiválasztották. Társához hasonlóan a defensive end is 29 sacket szerzett az utolsó három szezonjában. Atkins-el ellentétben azonban a tavalyi szezonja nem sikerült túlságosan jól, a PFF posztjának csak 31. helyén rangsorolta.

nfl.com, Fotó: bengalswire.usatoday.com