Két elsőkörös játékost küldött el a Ravens

Javában tart a keretszűkítés időszaka ami miatt röpködnek a fejek az NFL-ben. A Baltimore Ravens is megkezdte a tisztogatást, illetve a keret 53 főre szűkítését és ennek korábban magasan kiválasztott játékosok is áldozatul esnek. Igaz, hogy eredetileg egyiküket sem a Ravens draftolta.

Tegnap délután bejelentették, hogy a Ravens megköszönte Shane Ray szolgálatait. A linebackert a 2015-ös Draft első körében választotta ki a Denver Broncos és május 17.-én csatlakozott a Hollókhoz. Az eddigi profi pályafutása során 94 tacklet, 14 sacket, 2 kierőszakolt fumblet és 1 touchdownt szerzett.

Ray mellett Michael Floyd is új csapat után nézhet. Az elkapó az Arizona Cardinals elsőkörös játékosa volt 2012-ben és nagyon indult a profi pályafutása. 2016 decemberében azonban letartóztatták, a Cardinals kivágta és azóta nem találja a helyét. Azóta négy csapatban is megfordult de már csak árnyéka önmagának.

A két elsőkörös játékos elküldésének apró érdekessége, hogy mindkettejüket május 17.-én szerződtette a Ravens így a "kéz a kézben" érkeztek Baltimoreba és így is távoztak.

wikipedia.org, twitter.com, Fotó: twitter.com