Derrick Henryt és Ryan Tannehillt is elcserélheti a Titans

A csapatoknak a nyolcadik hétig van lehetőségük, hogy játékosokat cseréljenek egymás között. Miután egyre jobban közeledik a határidő így egyre több elemzés lát napvilágot, hogy kiket cserélhetnek el a csapatok. A Tennessee Titans csapatánál a támadóegység két meghatározó játékosa is szerepel ezen a listán.

Derrick Henry nem is olyan régen a liga legjobb running backje volt azonban mostanra már megkopott a sebessége. Idén 328 yardnál tart és futásonként csak 3.8 yardot szerez ami pályafutásának leggyengébb átlaga. Szerződése lejár a szezon után és ha nem akarnak hosszabbítani vele akkor most kell értékesíteni.

Ryan Tannehill tartaléknak érkezett de az utóbbi években a csapat kezdője volt. Henryhez hasonlóan az irányító szerződése is lejár és hatalmas meglepetést jelentene ha hosszabbítanának vele. Az utolsó két Drafton is érkezett tartalék Mailk Willis és Will Levis személyében így biztosan nem lesz maradása. A running backhez hasonlóan most még kaphatnának érte valamit de persze ehhez kell egy csapat amelyik bevállalja a hatalmas fizetésének jó részét.

Fotó: titanswire.usatoday.com

img_0195.jpeg