Hat cserét hajtottak végre a határidő utolsó napján

Tegnap este eljött a cserehatáridő és este 21 óra után már nem lehet cserével megerősíteni az NFL kereteket. Az utolsó napon mindig felpörögnek az események és minden évben több cserét is végre szoktak hajtani a csapatok a határidő előtt. Idén hat csere volt az utolsó napon.

Elsőként Montez Sweat váltott csapatot. A Washington Commanders defensive endje egy jövő évi második körös választásért a Chicago Bears játékos lett. Később a Commanders megvált a másik defensive endjétől Chase Youngtól is aki nagyobb meglepetésre a San Francisco 49ers játékosa lett. A 49ers ráadásul csak egy jövő évi harmadik körös választást adott a pass rusherért.

Kirk Cousins hétvégi sérülése után irányítóra lett szüksége a Minnesota Vikings csapatának és igen érdekes megoldás született. A megoldás azért érdekes mert Josh Dobbs az előző hétvégén még az Arizona Cardinals kezdőirányítója volt, hétfőn kikerült a kezdőcsapatból majd tegnap a Vikings játékosa lett. Az irányító mellett megkapják a Cardinals jövő évi hetedik körös választását és átadják a jövő évi hatodik körös választást.

A Minnesota Vikings eladó oldalon is megjelent miután megszabadult az egyik támadófalemberétől. Ezra Cleveland guard a Jacksonville Jaguars játékosa lett. Egy jövő évi hatodik körös választást kaptak érte így a Vikingek tulajdonképpen a két cserét egy plusz hetedik körrel zárták.

img_0195.jpeg

A Detroit Lions az elkapósorát erősítette meg a Cleveland Browns elkapójával Donovan Peoples-Jones-al. Az elkapó nem a legjobb szezonját futja de a korábbi évek alapján jó erősítésnek tűnik. Egy 2025-ös hatodik körös választást fizettek csak érte.

A Buffalo BIlls a cornerback sorát erősítette meg a Green Bay Packers védőjével. Rasul Douglas mellett a Packers még egy jövő évi ötödik körös választást is küld a Billsnek akik egy jövő évi harmadik körös választást fizetnek az új cornerbackért.

Fotó: commanderswire.usatoday.com