Zach Wilson marad a kezdő ha átmegy a vizsgálatokon

A New York Jets-nél a legfelkapottabb témát Aaron Rodgers visszatérése jelentette de okafogyottá vált a dolog miután vasárnap hivatalosan is elbúcsúztak a rájátszástól. Rodgers-el így nem érdemes kockáztatni tehát Zach Wilson-nak kell kezdenie Szenteste.

Wilson-al kapcsolatban, a játéka mellett, problémát jelent, hogy megsérült a hétvégén. Az irányító agyrázkódást szenvedett és nem tudta befejezni a Miami Dolphins elleni mérkőzést. Robert Saleh vezetőedző tegnap azonban bejelentette, hogy Wilson lesz a kezdőirányító ha átmegy az orvosi vizsgálatokon.

Egy igazi hullámvasút a fiatal irányító egész szezonja és ugyanez elmondható az elmúlt pár hétre. Kikerült a kezdőből majd miután a tartalékai még gyengébben muzsikáltak visszarakták és a Houston Texans elleni teljesítménye után megválasztották a hét legjobb játékosának az AFC-ben.

Ezután pedig jött a vasárnapi Dolphins elleni mérkőzés. A Delfinek ellen 11 passzából mindössze csak 4 volt sikeres és 26 passzolt yarddal zárt. Azért a támadófala sem védte meg mert 4 alkalommal is sackelték ami a passzjátékok 26%-t jelenti. Ha a hullámot nézzük akkor most egy jó mérkőzés következik de a Jets számára most már inkább az lehet a cél, hogy minél kevesebb veszteséggel, minél jobb Draft helyet szerezzenek.

sportmania.png

Fotó: twitter.com