Ford és Moore ma visszatér

Az Oakland Raiders wide receivere Jacoby Ford ma este visszatér a pályára a San Diego Chargers elleni mérkőzésen. Ford az utóbbi három edzésnapot már teljes egészében végig dolgozta. Az elkapó a 10. játékhét óta nem tudott pályára lépni lábsérülése miatt. Sérüléséig Ford átlagban 15.3 yardot teljesített elkapásonként.

Szintén ma tér vissza az Oakland másik elkapója, az újonc Denarius Moore is. Fordhoz hasonlóan Moore is lábsérüléssel bajlódott és az utolsó három mérkést volt kénytelen kihagyni. Az újonc átlagban 17.2 yardot szerez elkapásaival, ami a legjobb mutató a Raidersnél.

A safety Michael Huff még mindig ágyéksérüléssel bajlódik, az utolsó két mérkőzést ki kellett hagynia. A mai napon sem fog tudni játszani. A kezdő running back Darren McFadden már zsinórban kilenc mérkőzésről hiányzik. A csapat másik futója Taiwan Jones már edzésbe állt, de játékát még mindig kérdésesnek jelölik. Ezzel biztossá vált, hogy Michael Bush lesz a Raiders elsődleges running backje akinek 89 futott yard hiányzik, hogy elérje a bűvös 1.000 yardos határt.

(nfl.com és Associated Press)