Szabadügynökök: Indianapolis Colts

Elsőként nézzük az Indianaolis Colts szabadügynökeit. A szabadügynököket a draft sorrend alapján fogjuk bemutatni. A Colts legnagyobb szabadügynöke az a játékos akinek élő szerződése van. Most és majdnem egy hónapon keresztül a legfontosabb kérdés Peyton Manning jövője lesz az NFL-ben. De rajta kívűl rengeteg játékos van akinek lejár a szerződése és a szerződésük meghosszabbítása nagyban függ Manning visszatérésétől.

A veterán center Jeff Saturday már korábban közölte, hogy zavarja a csapatnál végbemenő rengeteg változtatás és visszavonulását is kilátásba helyzete. Amennyiben Manning visszatér valószínűleg Saturday is folytatja fogja. Lejár a szerződése Peyton kedvenc célpontjának Reggie Waynek is. Anthony Gonzalez is szabad ügynök lehet és valószínűleg az is lesz. Gonzalez egy nagyon jó képességű elkapó, azonban rengetegszer sérült. Az utolsó három évben alig tudott játszani. Az idei szezonban egy elkapsása sem volt az egész alapszakasz során.

Nem csak a támadók között de a védelemben is találhatunk olyan játékosokat akik ha szabadügynökök lesznek nem kell aggódniuk a jövőjüket illetően. A defensive end Robert Mathis és a cornerback Jacob Lacey szerződése is lejár. Mathis már kilenc éve a csapat tagja és a védelem fontos része. Lacey harmadik évét fejezte be az NFL-ben és idén 72 tackle-t, 3 kierőszakolt fumblet harcolt ki és 1 interceptiont szerzett. Így őket mindenképpen meg kellene tartani a Coltsnak.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra.

QB Kerry Collins

QB Dan Orlovsky

FB Jerome Felton

WR Pierre Garcon

WR Anthony Gonzalez

WR Reggie Wayne

TE Jacob Tamme

TE Anthony Hill

OT Ryan Diem

OT Quinn Ojinnaka

OG Mike Pollak

OG Jamey Richard

OC Jeff Saturday

DE Jamaal Anderson

DE Tyler Brayton

DE Eric Foster

DE Robert Mathis

CB Jacob Lacey

LB Kevin Bentley

LB Ernie Sims

LB Phillip Wheeler

S Stevie Brown