Új ajánlatot tettek Brees-nek

Hosszas tárgyalássorozat és vita után a New Orleans Saints új ajánlatot tett Drew Brees-nek. Az irányító ügye már hónapok óta húzódik és az utóbbi napokban biztató hírek érkeztek a folyatást illetően. A legújabb ajánlat részleteit nem hozták nyilvánosságra. Brees ügynöke Tom Condon egy olyan kijelentést tett, hogy Peyton Manning új szerződése jelenti a kiindulópontot. Manning évi átlag 19.2 millió dollárt keres a Broncosnál és Brees esetében is hasonló szerződést képzelnek el, csak annyi különbséggel, hogy ne átlag hanem garantált fizetésről beszéljünk.

Annyi biztos, hogy mindkét fél kivár, hogy az úgymond középpontról az Ő elképzelésük felé billenjen a mérleg nyelve. Ez viszont egy nagyon rossz stratégia lehet a csapat oldaláról. A várakozással tulajdonképpen feláldozzák Bress felkészülésének nagy részét, ami rányomhatja a bélyegét a következő szezonra. Különösen ebben az időszakban nagyon rizikós amit csinálnak, hiszen eltiltották a vezetőedzőt és védelem két kulcsjátékosát.

Brees szerződése lejárt márciusban és a Saints franchise taget adott az irányítónak, amit az irányító nem akar aláírni. Csak egy hosszútávú szerződést hajlandó elfogadni. Még több mint egy hónapjuk van a megállapodásra, hiszen július 16.-ig van lehetőség, hogy a taggel ellátott játékossal új szerződést kössenek.

(nfl.com)