40 éves koráig játszana Ochocinco

A Miami Dolphins új elkapóját, Chad Ochocinco-t elragadták az érzelmei és jelenleg úgy érzi, hogy 40 éves koráig szerepelne az NFL-ben. Nemrégiben a szakértők még arról beszéltek, hogy a New England Patriots-tól a múlt hónapban elküldött wide receiver egyáltalán folytathatja-e pályafutását, de a nagyszájú elkapó önbizalma töretlen maradt.

"Akkor is játszani fogok amikor 40 leszek. Ebben az évben pedig megmutatom a világnak, hogy mire vagyok képes." - nyilatkozta Ochocinco.

Talán bölcsebb lett volna csak egy évben gondolkodni, hiszen a Dolphins-al kötött szerződése lejár a következő szezon végén. Elképzelhető, hogy nemhogy 40 évesen, de már jövőre sem lesz az NFL játékosa.

Chad Ochocinco szerdán, egy élő show keretében elvette Evelyn Lozada-t. Nászút helyett viszont Kaliforniában utazik, hogy együtt gyakorolhasson korábbi edzőjével és mentorával Charlie Collins-al. Collins úgy véli, hogy tanítványának arra van a legnagyobb szüksége, hogy újra visszaváltozzon Chad Johnson-ná. A mester ezzel arra célzott, hogy ideje lenne újra többet foglalkozni a játékkal és kevesebbet a hülyéskedéssel.

"A Dolphins a megfelelő hely a számomra, a megfelelő támadóegységgel. Jó helyre kerültem. Jelenleg minden tökéletes." - mondta Ochocinco.

(nfl.com)